nieuws

Maarsen Groep verhuurt 1.470 m2 in Rotterdam

Transacties

Recentelijk heeft First Rotterdam Gebouw A B.V., een entiteit van Maarsen Groep, in totaal 1.470 m2 kantoorruimte verhuurd in Premier Suites & Offices aan het Weena 750 te Rotterdam.

Maarsen Groep verhuurt 1.470 m2 in Rotterdam

Er zijn vier huurovereenkomsten gesloten aan de navolgende huurders. Sagax Nederland huurt 294 m² op de 14e verdieping (zuidzijde). De Maarsen Groep huurt 294 m² op de 14e verdieping (noordzijde). LiteBit.eu huurt de volledige 15e verdieping ter grootte van 588 m² en J.F. Hillebrand Benelux Holding huurt 294 m² op de 16e verdieping (zuidzijde).

Premier Suites & Offices is een ontwikkeling van de Maarsen Groep en maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied dat onlangs geheel is gerenoveerd. In het gebouw zijn Tribes en Premier Suites reeds gevestigd.

In Premier Suites & Offices is momenteel nog circa 294 m² gerenoveerde kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de 16e verdieping noordzijde.

Maarsen Groep is een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen.

De transacties zijn namens verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Parc Makelaars. J.F. Hillebrand Benelux Holding B.V. werd geadviseerd door Schaub en Partners.

Reageer op dit artikel