nieuws

My Jewellery huurt winkelruimte in Eindhoven

Transacties

My Jewellery huurt winkelruimte in Eindhoven
Kleine Berg 3, Eindhoven

Juweliersketen My Jewellery huurt de winkel aan Korte Berg 3 in het centrum van Eindhoven, onderdeel van het winkelgebied De Bergen.

Voor de verkoop van de eigen sieradencollectie en fashion items heeft My Jewellery de winkelruimte gehuurd waar tot voor kort de Landschap Reisboekwinkel was gevestigd. Het pand meet 110 m2, bestaande uit winkelruimte op de begane grond met opslagruimte in de kelder. My Jewellery heeft reeds brandstores in Maastricht, Breda, Den Bosch, Utrecht en Arnhem.

De overeengekomen huurprijs wordt niet door partijen bekend gemaakt. RSP Makelaars bemiddelde in deze transactie namens vertrekkend huurder en bracht de huurovereenkomst tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel