nieuws

Asus verhuist kantoor van Nieuwegein naar Amsterdam

Transacties

Asus verhuist kantoor van Nieuwegein naar Amsterdam
Werkplek

Dutch RE heeft namens Zweiundfünstigste IFH geschlossener Immobilienfonds een huurtransactie gesloten met technologieleverancier Asus Europe.

Het betreft een langdurige huurtransactie van 1.321 m2 kantoorruimte in het AHTC gebouw aan de Paasheuvelweg 25 in Amsterdam Zuid Oost. In het AHTC gebouw zijn start-ups, scale-ups, MKB en beursgenoteerde bedrijven gevestigd uit de gezondheids- en technologiesector.

Asus produceert producten in vrijwel elke denkbare categorie van informatietechnologie, inclusief pc-componenten en randapparatuur, notebooks, tablets, servers en smartphones. Het bedrijf is nu gevestigd aan de Fultonbaan 12 in Nieuwegein.

1530 Real Estate adviseerde Asus Europe bij deze transactie, Cushman & Wakefield behartigde de belangen van verhuurder.

Reageer op dit artikel