nieuws

Uitbreiding winkelbestand Dagelijks Lekker in Randstad

Transacties

Uitbreiding winkelbestand Dagelijks Lekker in Randstad
winkel Dagelijks Lekker aan Zuidplein in Rotterdam

Dagelijks Lekker heeft de afgelopen maanden vier nieuwe winkels geopend in Amsterdam, Utrecht en Delft.

Het gaat om vestigingen op Ferdinand Bolstraat 110 en het Amstelstation in Amsterdam, op Vredenburg 150-151 in Utrecht en op Brabantse Turfmarkt 68a in Delft. Dagelijks Lekker is een foodconcept dat kwaliteitsproducten biedt voor een eerlijke prijs. Alle items kosten 1,80 euro. Het assortiment bestaat uit versgebakken broodjes, soepen en een breed scala aan snacks, sappen en koffie. Het bedrijf heeft nu dertien vestigingen in Nederland en verkoopt meer dan 50.000 broodjes per week.

De vier nieuwe vestigingen passen bij de expansiestrategie van het bedrijf. De komende tijd wil Dagelijks Lekker doorgroeien naar dertig vestigingen. Het is belangrijk dat nieuwe winkels zich op plaatsen bevinden waar consumenten reizen, studeren, winkelen of werken. Met deze nieuwe vestigingen heeft Dagelijks Lekker veertig nieuwe banen gecreëerd. Colliers International begeleidt Dagelijks Lekker exclusief bij de uitbreiding in Nederland.

Reageer op dit artikel