nieuws

Thetford huurt 11.500 m2 in Etten-Leur

Transacties

Thetford huurt 11.500 m2 in Etten-Leur
Nijverheidsweg 9-11 in Etten-Leur

Thetford huurt per 1 juni 2018 een distributiecentrum van ongeveer 11.500 m2 aan Nijverheidsweg 9-11 in Etten-Leur. Het pand is van Prologis.

Het gaat om een uitbreiding van de huidige huisvesting van het bedrijf in Etten-Leur. Thetford is naar eigen zeggen wereldwijd marktleider in mobiele sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletadditieven voor caravans en campers.

Door vertrek van zittend huurder Hollister naar Roosendaal zal dit object in mei 2018 beschikbaar komen. Door de vroegtijdige verhuur aan Thetford is dit gebouw na afloop van de huurovereenkomst  direct ingevuld. De Lobel & Partners real estate experts adviseerde Prologis bij deze transactie.

Reageer op dit artikel