nieuws

Sambro breidt uit in Stena-kantoor Amsterdam

Transacties

Sambro breidt uit in Stena-kantoor Amsterdam
Sambro-showroom

Sambro heeft een nieuwe huurovereenkomst met Stena Realty getekend aan de Hogehilweg 3 in Amsterdam Zuidoost. De vijfjarige huurovereenkomst omvat 1.250 m2 kantoorruimte en showroom.

Het bedrijf is nu gevestigd op de begane grond en verhuist per 1 maart 2018 naar de tweede en derde verdieping. Sambro is producent en licentiehouder van kinderspeelgoed en -producten. Een significant deel van de wereldwijde omzet wordt op de Nederlandse markt gerealiseerd.

Eric Markus, salesdirector van Sambro zegt: ‘Met deze nieuwe showroom hebben wij meer mogelijkheid om onze nieuwe ranges en collecties te laten zien. Zo tekenden wij onlangs een grote deal met Disney voor de Benelux waarbij we speelgoed gaan ontwikkelen voor hun topmerken Cars, Frozen, Princess, Minnie en Mickey. Ook wordt ons team flink uitgebreid van 15 naar 35 in 2019.’

Reageer op dit artikel