nieuws

Nieuwe huurders in Fashion House Amsterdam

Transacties

Nieuwe huurders in Fashion House Amsterdam
Fashion House aan Koningin Wilhelminaplein 8-10 in Amsterdam

Vastgoedontwikkelaar en eigenaar Boelens de Gruyter heeft drie nieuwe huurders aangetrokken voor het Fashion House aan Koningin Wilhelminaplein 8-10 in Amsterdam. De drie bedrijven huren in totaal 840 m2.

Het gaat om groothandel Bolly Pronto Moda, ontwerpbureau voor visuele communicatie Link Design en modeconcept Maison365. Het gebouw krijgt hierdoor meer diversiteit in de huurders, wat in lijn ligt met de ontwikkeling van het gebied tussen de A10 en station Lelylaan naar een multifunctioneel gebied. In het gebouw is nog 320 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Met adviseurs Heida Deken en DRS Makelaars gaat de ontwikkelaar op zoek naar huurders voor dit metrage. Boelens de Gruyter kocht het gebouw eind vorig jaar en heeft de algemene ruimtes vernieuwd volgens de historie van het industriële object, een voormalige modefabriek. Op de tweede verdieping is een coffee corner met wifi. Het gebouw is voorzien van een nieuw innovatief intercomsysteem (Openr), dat door middel van een app te bedienen is.

Reageer op dit artikel