nieuws

Nieuwe huurders voor Boulevard Cruquius

Transacties

Sanidirect en De Bommel Meubelen zijn met CBRE Global Investors langjarige huurovereenkomsten aangegaan voor winkelruimte in Boulevard Cruquius in Haarlemmermeer.

Nieuwe huurders voor Boulevard Cruquius
Boulevard Cruquius in Haarlemmermee

De speciaalzaken huren respectievelijk 1.040 m2 en 1.800 m2 in de woonboulevard op het Cruquiusplein in Cruquius. Sanidirect, woonspeciaalzaak met A-merk badkamers, sanitair en tegels, heeft deze maand zijn winkelopening. De Bommel Meubelen opende op 28 oktober al zijn deuren. De Bommel ontwerpt en produceert zelf zijn meubelen, van boom tot product.

Boulevard Cruquius is een woonwinkelgebied met een gevarieerd aanbod van winkels op het gebied van wonen, lifestyle, sport, doe-het-zelf en de tuin. Daarnaast heeft Boulevard Cruquius diverse horecagelegenheden. Bezoekers kunnen gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid. CBRE trad bij deze transactie op namens verhuurder CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel