nieuws

Hogeschool Leiden naar Leiden CS

Transacties

Hogeschool Leiden naar Leiden CS
dellaertweg 1 in Leiden

Hogeschool Leiden huurt 3.500 m2 kantoorruimte in gebouw Le Carrefour aan Dellaertweg 1 in Leiden.

Dit kantorencomplex ligt direct aan Leiden CS. Het kantoorgebouw van 32.000 m2 en is gesitueerd op een langgerekte kavel. Het omarmt het spoor met de wegen en tunnel. Hogeschool Leiden zal een van haar opleidingen hier onderbrengen en enkele staffuncties.

Het verhuurteam bestaat uit CBRE en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij, waarbij Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij de transactie tot stand bracht namens verhuurder. Verhuurder is RREEF Investment, aldus het Kadaster. RREEF is een beleggingsfonds van Deutsche AM, onderdeel van Deutsche Bank. Grootste huurder in het kantoor is verzekeraar Achmea.

Reageer op dit artikel