nieuws

Haags Van Wassenaer-gebouw in trek

Transacties

Haags Van Wassenaer-gebouw in trek
Van Wassenaer-gebouw Den Haag

Verschillende huurders hebben voor ruim 3.000 m2 een nieuwe overeenkomst afgesloten voor gebouw Van Wassenaer aan Lange Voorhout 1/Kneuterdijk 11-15 in Den Haag.

Dit monumentale kantoorgebouw is de afgelopen periode volledig en hoogwaardig gerenoveerd. Op de begane grond huurt Tempo Team 385 m2 kantoorruimte. Tapisco huurt 258 m2 horecaruimte met bijbehorend terras. HCSS heeft getekend voor 820 m2 kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping.

Climate Fund Managers gaat 412 m2 kantoorruimte huren op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zal Maasstede Vastgoed Ontwikkeling 486 m2 kantoorruimte in gebruik nemen. Een particulier heeft 175 m2 woonruimte op de tweede verdieping gehuurd. Daarnaast is het souterrain van 200 m2 verhuurd aan een commerciële organisatie. Het totale verhuurde metrage komt daarmee uit op 3.229 m2.

Het pand is gerenoveerd door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling. Zeldzaam voor deze locatie is de bijbehorende parkeergarage aan de Hoge Nieuwstraat met 52 parkeerplaatsen. Maasstede is bij deze transacties geadviseerd door JLL en COG Makelaars uit Den Haag, in collegiale samenwerking met Heeren van Steen Vastgoed.

Reageer op dit artikel