nieuws

Woonboulevard Barendrecht volledig verhuurd

Transacties

Woonboulevard Barendrecht volledig verhuurd
Woonboulevard Barendrecht

Westpoort Vastgoed heeft Woonboulevard Barendrecht volledig verhuurd. De resterende winkelruimte is verhuurd aan Grando Keukens (850 m2), Beddenreus (640 m2) en Rivierá Maison (640 m2).

Hiermee heeft Westpoort Vastgoed (voorheen Reijerwaard) de woonboulevard van in totaal 18.000 m2 volledig verhuurd. Westpoort Vastgoed kocht het complex eind vorig jaar voor een van haar vastgoed-CV’s. In het complex zijn ook retailers Hoogenboezem, Henders en Hazel, Beter Bed, BCC, Xooon, Leenbakker, Kwantum, Keukensale.com, Istikbal Wonen, Roobol, Lampidee en Profijt en een lunchroom gevestigd.

Woonboulevard Barendrecht maakt deel uit van de bedrijventerreinen Reijerwaard/ Cornelisland, waar ook Makro, diverse fastfoodrestaurants, Woonboulevard Cornelisland, Mandemakers Keukens en een Bastion Hotel gevestigd zijn. De woonboulevard ligt pal aan de A15 en de A16.

Reageer op dit artikel