nieuws

Vondel Hotels opent vier vestigingen in 2018

Transacties

Vondel Hotels opent vier vestigingen in 2018
Hotel Monastere Maastricht

Vondel Hotels opent in 2018 drie twee filialen in Amsterdam en één in Maastricht.

Aan de Overtoom in Amsterdam gaat in 2018 Hotel Overtoomse Houthandel open. De accommodatie krijgt 82 luxe kamers. De originele houten balken uit het pand blijven behouden en het hotel krijgt een ambachtelijke en robuuste uitstraling.

Ook in het COC-gebouw Ons Huis aan de Rozenstraat in Amsterdam komt een Vondel Hotel. Dit wordt een viersterrenhotel met 44 kamers, twee suites en een restaurant. Hier komt Hotel Mercier. In een voormalig Chinees aan de Geldersekade in Amsterdam opent Vondel in een hotel met een Aziatisch thema en de sfeer van het Shanghai van nu. Er komen 84 kamers.

In Maastricht opent Vondel in het eerste kwartaal van 2018 Hotel Monastère. Het voormalige klooster aan de Boschstraat 69-71 krijgt 54 luxe kamers. De Boschstraat is een woon- en winkelstraat in het centrum met veel monumentale panden. Het klooster is gebouwd in de veertiende eeuw.

In 2017 verlengde de keten voor lange tijd de huurovereenkomsten voor Hotel Vondel en Hotel Roemer in Amsterdam (in totaal 120 kamers) met de nieuwe eigenaar Deka Immobilien. Ook is de huurovereenkomst voor Hotel JL Nº 76 in Amsterdam (39 kamers) voor een langdurige periode verlengd. En onlangs ging de Jonker Urban Studios & Suites aan de Plantage Middenlaan 40 open, met in totaal 15 luxe studio’s en suites.

3stone Real Estate treedt als adviseur van Vondel Hotels op bij al deze verlengingen en uitbreidingen.

Reageer op dit artikel