nieuws

Vastgoedmarkt Research terug in de lucht

Transacties

Vastgoedmarkt Research terug in de lucht

Na een omvangrijke technische storing is het voor marktpartijen weer mogelijk met een nieuw account beleggingen, transacties of aanbod door te geven.

Het aanleveren van gegevens voor de database kan door het aanvragen van een nieuw account via het e-mailadres vgmdata@vakmedianet.nl, met in het onderwerp de tekst ‘Aanvraag account Vastgoedmarkt T&A’ en in de e-mail voornaam, achternaam, email en organisatie. Per omgaande worden dan een inlognaam en tijdelijk wachtwoord toegestuurd. Vervolgens kan via de volgende link worden ingelogd en transacties worden doorgegeven.

De technische storing is door het team van Vastgoedmarkt Research aangegrepen om het melden van gegevens sterk te vereenvoudigen met behulp van een volledig nieuw ontworpen formulier.

Abonnees van de database kunnen deze ook weer raadplegen voor historische data, hoewel de meest recente transacties nog niet worden getoond. Aan een module om ook nieuwe informatie in de site te tonen wordt nog de laatste hand gelegd.

Vastgoedmarkt Research biedt leveranciers en afnemers excuses aan voor het ontstane ongemak.

Reageer op dit artikel