nieuws

Snipes opent winkel in Amersfoort

Transacties

Sneaker- en streetwearketen Snipes zal nog in 2017 een nieuwe winkel openen in het centrum van Amersfoort.

Snipes opent winkel in Amersfoort
Snipes

De winkel ligt aan de Langestraat 6 en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 242 m2 verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Snipes neemt hiermee de winkellocatie over van Bestseller.

Snipes heeft ruim 150 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland. De keten levert sneakers, apparel, headwear en accessoires van merken als Nike, Adidas, Jordan, Vans, Puma en Asics Tiger en is bovendien op evenementen en festivals in heel Europa.

Cushman & Wakefield adviseerde bij deze transactie de verhuurder, een institutionele belegger. Huurder Snipes is in deze transactie bijgestaan door City Real Estate. Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs begeleidde de vertrekkende huurder, Bestseller.

Reageer op dit artikel