nieuws

Roche Diagnostics tekent bij voor 4.000 m2 in Almere

Transacties

Roche Diagnostics tekent bij voor 4.000 m2 in Almere
Transistorstraat 41 in Almere

HighBrook Investors heeft overeenstemming bereikt met Roche Diagnostics Nederland en Roche Diabetes Care over de verlenging van de huurovereenkomst met zeven jaar in kantoorgebouw Mercurius in Almere.

Roche huurt daar 4.000 m2 kantoorruimte verspreid over vier verdiepingen. Mercurius ligt aan de Transistorstraat 41 in Almere. Mercurius ligt op business park Gooise Poort in Almere. HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, kocht kantoorgebouw Mercurius in December 2016 als onderdeel van de aankoop van de eerste Hanzevast-kantorenportefeuille.

Bij de verwerving van het kantoor, waarbij Equity Estate optrad als adviseur van HighBrook Investors, was de huurovereenkomst met Roche bijna verstreken. HighBrook Investors is in deze transactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs en Equity Estate. Roche is geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel