nieuws

Rabo Vastgoedgroep verhuurt aan Blauw Research in Cool63

Transacties

Rabo Vastgoedgroep verhuurt aan Blauw Research in Cool63

Marktonderzoekbureau Blauw Research heeft een huurovereenkomst getekend voor 1.051 m2 kantoorruimte in het Rotterdamse multifunctionele project Cool63.

Het multifunctionele gebouw ligt in de binnenstad van Rotterdam aan de Coolsingel, tegenover het stadhuis. Het is de verwachting dat de kantoorruimte in de eerste helft van 2018 door Blauw in gebruik zal worden genomen. Cool63 is een ontwikkeling van Rabo Vastgoedgroep.

Cool63 biedt een levendige mix aan functies. Zo huisvest het gebouw de kantoren van Bank of China en V&A advocaten, woningen, restaurants, het hippe fitnessconcept Trainmore, de grootste binnenstedelijke winkel van Decathlon en een onlangs geopende Albert Heijn volgens het nieuwe ‘city concept’. Dit maakt Cool63 een werkplek waar zeven dagen per week dynamiek is.

Blauw Research is in deze transactie begeleid door CBRE. Molsbergen Development verzorgt namens Rabo Vastgoedgroep het asset- en ontwikkelingsmanagement van Cool63. BRiQ Real Estate heeft deze transactie begeleid namens de verhuurder.

Reageer op dit artikel