nieuws

Nieuwe winkels in winkelcentrum Heuvel

Transacties

Nieuwe winkels in winkelcentrum Heuvel

Binnenkort openen de retailers Open32 en Oil & Vinegar beide hun deuren in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

Open32 verhuist binnen de Heuvel Galerie naar een geheel vernieuwde winkel aan de Heuvel Galerie 161-163, van  322 m2 vloeroppervlakte op de begane grond. Oil & Vinegar opende op 8 november – na de verbouwing – de deuren van de nieuwe winkel aan de Heuvel Galerie 139. De winkel heeft een vloeroppervlak van 95 m2 op de begane grond.

Winkelcentrum Heuvel, dat onlangs een ‘upgrade’ heeft gehad, omvat in totaal 45.000 m2 en is een combinatie van winkels, kantoren, woningen en leisure. Het is een van de grootste winkelcentra in het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door institutionele vastgoedbelegger CBRE Global Investors.

De verhuur van de winkels is belegd bij een makelaarsteam van Cushman & Wakefield en RSP Makelaars.

Reageer op dit artikel