nieuws

Multitex huurt bedrijfsruimte in Molenhoek

Transacties

Multitex huurt bedrijfsruimte in Molenhoek
Spijkerweg 1 Molenhoek

Multitex Bedding huurt vanaf 1 januari een bedrijfsruimte van 3.822 m2 aan de Spijkerweg 1 in Molenhoek.

Multitex Matrassen is nu gevestigd aan de Woeziksestraat en de Kamerlingh Onnesstraat in Wijchen. Het bedrijfsgebouw aan de Spijkerweg in Molenhoek heeft aan de voorkant kantoren en showroomruimte in twee bouwlagen. Daaraan grenzen de expeditieruimte, de productieruimte en het warehouse. Bij het object horen 26 parkeerplaatsen. De nabijgelegen snelweg A73 is bereikbaar via de Rijksweg en sluit aan op de A50. De verbinding met het Duitse achterland is goed.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens de verhuurder de transactie tot stand gebracht in collegiale samenwerking met Beaufort Makelaars.

Reageer op dit artikel