nieuws

Mid Ocean Brands huurt kantoor in Plantion Ede

Transacties

Mid Ocean Brands huurt kantoor in Plantion Ede
Plantion, Ede

Leverancier van relatiegeschenken Mid Ocean Brands verhuist van Barneveld naar Ede. Het huurt 1.600 m2 (twee verdiepingen) in de Kroonkantoren van Plantion.

Het kantoor uit 2010 ligt aan de Wellensiekstraat 2-4 in Ede. De overeenkomst gaat in op 1 juni 2018 en heeft een looptijd van minimaal vijf jaar. Van de drie kantoorlagen in de Kroonkantoren op het bedrijventerrein BT A12 huurt Mid Ocean Brands de bovenste twee, met een totaal vloeroppervlak van 1.600 m2. De onderneming is nu nog gevestigd aan de Hermesweg 9 in Barneveld, eigendom van Accres Real Estate.

De ruimte is berekend op verdere groei, het bedrijf heeft een optie genomen op de eerste verdieping (1.250 m2). Het gebouw is nu nog casco. De komende maanden brengt Plantion de benodigde installaties aan en wordt de ruimte ingemeten.

Plantion is een marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Er werken 155 mensen.

Mid Ocean Brands werd bij de transactie geadviseerd door Domicilie Makelaars in Ede.

Reageer op dit artikel