nieuws

M7 Real Estate Netherlands verhuurt 1.967 m2 in Amersfoort

Transacties

M7 Real Estate Netherlands heeft in Amersfoort 1.967 m² kantoorruimte verhuurd aan de Nederlandse Drogisterij Service.

M7 Real Estate Netherlands verhuurt 1.967 m2 in Amersfoort

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds M7 EREIP IV Dutch Propco 2 een verhuurtransactie verricht aan de Printerweg 6 in Amersfoort. Het pand ligt aan de rand van het bedrijventerrein De Hoefen is zeer goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

De Nederlandse Drogisterij Service (NDS) heeft voor een lange termijn circa 1.967 m2 kantoorruimte gehuurd, verdeeld over een aantal verdiepingen van dit representatieve gebouw, alsmede 40 parkeerplaatsen.

NDS is de franchiseorganisatie voor zelfstandige drogisterijen in Nederland. NDS is met haar eigen distributiecentrum en servicekantoor de franchisegever voor de formules D.I.O. en DA.

Direct na verwerving heeft M7 Real Estate de komst van NDS mogelijk gemaakt door met zittend huurder, de Kamer van Koophandel, een verplaatsing binnen het gebouw overeen te komen. Hierdoor kon de NDS de gewenste intern aaneengesloten verdiepingen huren wat essentieel is voor hun bedrijfsvoering.

Verhuurder verkreeg het pand in augustus 2017 met een leegstandspercentage van 66 procent. Met deze deal is het leegstandspercentage binnen vier maanden teruggebracht naar 3 procent.

MVGM bedrijfshuisvesting makelaar heeft deze transactie tot stand gebracht namens M7 Real Estate.

NDS werd bij deze transactie bijgestaan door Vastgoed Centraal uit Hilversum.

Reageer op dit artikel