nieuws

Bouwinvest verwelkomt Blizzard in WTC The Hague

Transacties

Bouwinvest verwelkomt Blizzard in WTC The Hague
WTC World Trade Center The Hague

Blizzard Entertainment huurt kantoorruimte in het World Trade Center in Den Haag.

Het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund heeft een overeenkomst gesloten met Blizzard Entertainment International voor een kantoorruimte van 1.100 m2 in het WTC The Hague. De komst van het creatieve Blizzard, actief en leading in de game-industrie, is een goede aanvulling op het gevarieerd palet van huurders in WTC The Hague dat bestaat uit corporates en middelgrote bedrijven, veelal in de zakelijke dienstverlening.

Blizzard Entertainment is een van de grootste wereldspelers op het gebied van het ontwikkelen en uitgeven van entertainment software. Het bedrijf is opgericht in 1994 en werd al snel een van de meest populaire en succesvolle ontwikkelaars van computer games, waaronder World of Warcraft. Met een sterke focus op design en de ultieme beleving heeft Blizzard een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd.

World Trade Center The Hague ligt in het Haagse Beatrixkwartier en is de centrale ontmoetingsplek voor het (internationale) bedrijfsleven in de regio Haaglanden.

Reageer op dit artikel