nieuws

Vijfde winkel My Jewellery naar Maastricht

Transacties

Vijfde winkel My Jewellery naar Maastricht
Sint Amorsplein 16 in Maastricht

My Jewellery huurt 264 m2 winkelruimte aan Sint Amorsplein 16 in Maastricht. Het gaat om de vijfde boutique in Nederland.

Na een grondige verbouwing zal de boutique medio november zijn deuren gaan openen. Dit winkelpand ligt op een centrale locatie in het centrum van Maastricht midden tussen de Grote Staat en het Vrijthof. Op de begane grond beschikt dit object over 264 m2 vvo winkelruimte met een ruime etalage aan de voorzijde. Het Sint Amorsplein ken een fraaie mix van retail en horeca met vestigingen van Dille & Kamille, Noé, Choco Mosa en Australian. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger.

Reageer op dit artikel