nieuws

Restaurant in telefoonwinkel Eindhoven

Transacties

Restaurant in telefoonwinkel Eindhoven
Hermanus Boexstraat 29 in Eindhoven

Zoet & Zout breidt zijn restaurant in het centrum van Eindhoven fors uit met de ruimte van een voormalige winkel van Vodafone.

De door Zoet & Zout gehuurde winkelruimte ligt aan Hermanus Boexstraat 29, tot voor kort in gebruik door Vodafone. Het winkelpand wordt door de huurder toegevoegd aan het bestaande restaurant van Zoet & Zout. Dat is al jaren gevestigd op de kop van de Nieuwstraat/Hermanus Boexstraat.

Na de verbouwing zal Zoet & Zout de beschikking krijgen over een begane grond van 210 m2 met 240 m2 kelderruimte en 90 m2 op verdieping. Voor de 10-jarige huurovereenkomst wordt de huurprijs niet bekendgemaakt. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens eigenaar Dela Vastgoed.

Reageer op dit artikel