nieuws

Restaurant in telefoonwinkel Eindhoven

Transacties

Zoet & Zout breidt zijn restaurant in het centrum van Eindhoven fors uit met de ruimte van een voormalige winkel van Vodafone.

Restaurant in telefoonwinkel Eindhoven
Hermanus Boexstraat 29 in Eindhoven

De door Zoet & Zout gehuurde winkelruimte ligt aan Hermanus Boexstraat 29, tot voor kort in gebruik door Vodafone. Het winkelpand wordt door de huurder toegevoegd aan het bestaande restaurant van Zoet & Zout. Dat is al jaren gevestigd op de kop van de Nieuwstraat/Hermanus Boexstraat.

Na de verbouwing zal Zoet & Zout de beschikking krijgen over een begane grond van 210 m2 met 240 m2 kelderruimte en 90 m2 op verdieping. Voor de 10-jarige huurovereenkomst wordt de huurprijs niet bekendgemaakt. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens eigenaar Dela Vastgoed.

Reageer op dit artikel