nieuws

Powerhouse Company naar Westerlaantoren

Transacties

Powerhouse Company naar Westerlaantoren
Westerlaantoren Rotterdam

Powerhouse Company gaat zich vestigen in de Rotterdamse Westerlaantoren. Het full service architecten-, interieurarchitectuur- en designbureau heeft een (onder)huurcontract getekend voor 1.345 m2 kantoorruimte aan Westerlaan 17 en 18.

De Westerlaantoren ligt in het Scheepvaartkwartier met een schitterend uitzicht over De Maas en Het Park, dichtbij het centrum van Rotterdam. Het gebouw is tussen 2009 en 2012 volledig gerenoveerd waarbij moderne kantoorruimte en appartementen zijn gerealiseerd. De Westerlaantoren bestaat uit hoog- en laagbouw.

In de hoogbouw zijn kantoorruimte en appartementen, het kantoor van Powerhouse Company is in deze hoogbouw gevestigd. CBRE trad op namens de onderverhuurder. Wie de onderhuurder is, is niet bekend. Eigenaar van het kantoor is WPC Voam 18-6 bv, aldus het Kadaster.

Reageer op dit artikel