nieuws

Nieuwe kantoorhuurder in Arnhemse Rijntoren

Transacties

De eigenaar van het WTC van Arnhem-Nijmegen, Sechzigste Sachwert Holland GmbH & Co KG, is met V.O. Patents & Trademarks een nieuw, langjarig huurcontract overeengekomen. Het contract heeft betrekking op 660 m2 kantoorruimte op de elfde verdieping van het gebouw en op acht parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage (Nieuwe Stationsstraat 10).

Nieuwe kantoorhuurder in Arnhemse Rijntoren

De blauw gekleurde Rijntoren is opgeleverd in 2005 en is onderdeel van het Arnhemse Centraal Station. In het gebouw zit onder meer het WTC van Arnhem-Nijmegen. Het centrumgebied van Arnhem komt volgens CBRE door de goede bereikbaarheid met het OV en eigen vervoer meer in het vizier van huurders als aantrekkelijke kantorenlocatie. V.O. Patents & Trademarks is de tweede huurder die in korte tijd voor de Rijntoren kiest nadat Avisi eerder al haar intrek nam. Het gebouw biedt faciliteiten zoals een restaurant, business lounge, hospitality desk en verschillende vergadermogelijkheden.

De huurder is geadviseerd door KWB Vastgoed in Arnhem. CBRE trad in samenwerking met Strijbosch Thunnissen Makelaars op als adviseur van de verhuurder.

Reageer op dit artikel