nieuws

Nieuwe invulling voor leegstaande Schuitema-fabriek Stadskanaal

Transacties

De leegstaande fabriek van Schuitema meubelen met kantoor- en showroomruimte aan de Ambachtsstraat 17 in Stadskanaal is verkocht aan het fijnmechanische bedrijf Witec uit Ter Apel. Daarmee krijgt het pand, nadat het in 2013 kwam leeg te staan, na vier jaar weer een nieuwe bestemming.

Nieuwe invulling voor leegstaande Schuitema-fabriek Stadskanaal

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein Vleddermond, aan de zuidzijde van Stadskanaal en is goed bereikbaar. Het pand is in de jaren ‘90 gebouwd en beslaat 450 m2 kantoorruimte en 4.500 m2 bedrijfsruimte. Schuitema Furniture heeft het complex ontwikkeld en tot 2013 in gebruik gehad als fabriek voor de bekende Schuitema meubelen.

Koper Witec gaat in Stadskanaal haar bedrijf vestigen. Zo’n vijftig mensen gaan in het complex in Stadskanaal werken, maar dat kan uitgroeien tot honderd werknemers.

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de verkoper.

Reageer op dit artikel