nieuws

Maatschap PKF Wallast naar bedrijvenpark Rivium

Transacties

Maatschap PKF Wallast naar bedrijvenpark Rivium
Riverside Offices Rivium Capelle aan den IJssel

Maatschap PKF Wallast huurt langjarig van Dutch Property Company Rembrandt 9 1.584 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 4e, 5e en 6e etage in kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 in Capelle aan den IJssel.

Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van receptie-, restaurant- en loungevoorzieningen.

De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen van Maatschap PKF Wallast met een focus op het adviseren van middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouder bedienen hun klanten vanuit vier kantoren met alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van de onderneming.

Assetmanager Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting belast met de verhuur van Riverside Offices.

Reageer op dit artikel