nieuws

Gemeente Apeldoorn verkoopt schoolgebouw Ruys de Beerenbrouckstraat

Transacties

De gemeente Apeldoorn heeft het schoolgebouw aan de Ruys de Beerenbrouckstraat verkocht aan het Amvest Living & Care Fund. Amvest realiseert er onder andere een nieuw kleinschalig woonzorggebouw dat in gebruik zal worden genomen door Dagelijks Leven.

Gemeente Apeldoorn verkoopt schoolgebouw Ruys de Beerenbrouckstraat

Dagelijks Leven is een zorgorganisatie die verzorging biedt aan bewoners met geheugenproblemen die 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteund worden inclusief dagbesteding. Het woonzorggebouw wordt opgenomen in de portefeuille van het Amvest Living & Care Fund.

Van Bussel Makelaars BV, met kantoren in Apeldoorn en Vaassen, trad op als adviseur van de verkoper.

Reageer op dit artikel