nieuws

Franz-Lisztplantsoen 200 in Utrecht geheel verhuurd

Transacties

Franz-Lisztplantsoen 200 in Utrecht geheel verhuurd
Franz Lisztplantsoen 200 Utrecht

MN heeft het afgelopen jaar ongeveer 1.138 m2 kantoorruimte verhuurd in het kantoorgebouw Symphonie II aan het Franz-Lisztplantsoen 200 te Utrecht.

Daarmee is het kantoorgebouw volledig verhuurd. Organisaties als Qualcomm Technologies, Verizon en Nederlands Instituut voor Biologie hebben zich op deze locatie gevestigd. Eerder streek Cushman & Wakefield al neer in Symphonie I op het Franz-Lisztplantsoen 100.

MN bracht de transacties tot stand als fiduciair vermogensbeheerder in opdracht van Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transacties tot stand, collegiaal met Cushman & Wakefield. Qualcomm en Verizon werden in deze transactie strategisch en commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel