nieuws

Forse huurverlenging Commodity Park Rotterdam

Transacties

ProDelta heeft overeenstemming bereikt met Henry Bath over een langjarige verlenging van de bestaande huurovereenkomst op Commodity Park Rotterdam. Het betreffen 10 units met een totaaloppervlakte van 25.830 m2.

Forse huurverlenging Commodity Park Rotterdam
Commodity Park Rotterdam

Henry Bath is wereldwijd actief in de opslag en verscheping van metalen en commodities. Commodity Park Rotterdam werd in 2008 door ProDelta op risico ontwikkeld en omvat 71.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte verdeeld over 28 units in drie gebouwen. Destijds is het complex ontwikkeld voor de opslag van commodities zoals cacao, koffie, metalen (non-ferrous) en plastics welke aan zeer stringente en specifieke eisen moeten voldoen.

Commodity Park Rotterdam was tevens voorbereid op een toekomstige ontwikkeling naar logistiek. Hiertoe is het complex afgelopen jaar deels uitgebreid met kantoorruimte, laadkuilen, entresolvloeren en additionele (schuim) blusinstallaties. Daarnaast is de collectieve milieuvergunning uitgebreid welke de opslag van gevaarlijke stoffen mogelijk maakt. Hiermee is een huurder gecontracteerd die zeven loodsen (20.000 m2) in gebruik heeft voor de opslag van goederen.

Reageer op dit artikel