nieuws

De Beren Restaurants opent in Alphen aan den Rijn

Transacties

De Beren Restaurants opent in Alphen aan den Rijn
Nutsgebouw Alphen aan den Rijn

Restaurantketen De Beren opent zijn 33e vestiging aan de Hooftstraat 30 in Alphen aan den Rijn in het monumentale ‘Nutsgebouw’. De Beren huurt 300 m2 in het recent herontwikkelde gebouw.

Eigenaar van het recent herontwikkelde pand is de lokale ondernemer John Vermeer van Centurio Vastgoed. Eerder openden in hetzelfde pand Maggie Blue Bar & Kitchen en Woodstone Pizza and Wine. De horecagelegenheden beschikken alle drie over terrassen aan de nieuw gerealiseerde binnenhaven en aan het Thorbeckeplein.

Aanvankelijk had bakkerijketen Van Maanen het resterende deel van het Nutsgebouw zullen huren, maar deze partij haakte om onbekende redenen af. De Beren Restaurants werd bij deze transactie geadviseerd door zijn huismakelaar Adhoc horecamakelaars.

Reageer op dit artikel