nieuws

C&A komt naar Leidsche Rijn Centrum

Transacties

Leidsche Rijn Centrumplan, een samenwerking van ASR Vastgoed Projecten en Vesteda Project Development, heeft met C&A een nieuw, langjarig huurcontract getekend voor winkelruimte in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht.

C&A komt naar Leidsche Rijn Centrum
Winkel van C&A

C&A huurt bijna 1.000 m2 winkelruimte in het nieuwe stadscentrum. De retailer zal hier haar nieuwe winkelconcept introduceren dat zich onder meer kenmerkt door meer ruimte voor de klant bijvoorbeeld in de vorm van ruimere paskamers en een lounge hoek. De winkels moeten een huiselijk gevoel geven door het gebruik van donkere kleuren en natuurlijke materialen. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van Led-verlichting.

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn dat momenteel in ontwikkeling is. Hier zullen meer dan 100 winkels openen, van internationale en landelijke ketens tot kleine lokale ondernemers. Eerder kozen onder andere H&M, Jumbo Foodmarkt, Rituals, Mango, Esprit, OPEN32, Nelson, Vapiano, ICI Paris XL, Blokker, The Athlete’s Foot, Jack & Jones, Kruidvat, Scapino, So Low en Holland & Barrett al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een aantal lokale winkeliers.

De transactie is tot stand gebracht door CBRE die, in samenwerking met Engelvast en ASR Vastgoed Projecten, de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Reageer op dit artikel