nieuws

GGN Mastering Credit huurt 1.715 m2 kantoor in Rotterdam

Transacties

GGN Mastering Credit huurt 1.715 m2 kantoor in Rotterdam

GGN Mastering Credit heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van kantoorruimte, gelegen in kantoorgebouw Hoge Erasmus Offices gelegen aan het Willemsplein 489-572 te Rotterdam.

Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van 1.715 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, alsmede 25 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. Daarnaast adviseert GGN bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, traint zij medewerkers en biedt (tijdelijke) ondersteuning aan organisaties.

Mayfield Asset and Property Management heeft opgetreden namens eigenaar DPC Vermeer 8 en werd hierbij geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting  (Partner in Dynamis) in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting  Tevens heeft Cushman & Wakefield een adviserende rol gehad in het proces.

Reageer op dit artikel