nieuws

Werkplekverhuurder Tribes actief in Duitsland

Transacties

Verhuurder van tijdelijke werkplekken Tribes zet de stap naar Duitsland. Het bedrijf dat al in Nederland en België actief is, verwacht in november de deuren van zijn kantoren in het bankdistrict van Düsseldorf te openen.

Werkplekverhuurder Tribes actief in Duitsland

Tribes verwacht snel verder te kunnen groeien in Duitsland. Tribes opent gemiddeld twee locaties per maand en heeft zijn pijlen de komende tijd vooral gericht op de Duitse markt. ‘Duitsland is een belangrijke import- en exportpartner van Nederland’, aldus oprichter Eduard Schaepman, die zo snel mogelijk een internationaal netwerk wil opbouwen. Hij wees daarbij op de sterke groei van het aantal start-ups in Duitsland.

Sinds de start in mei 2015 heeft het bedrijf nu dertien locaties in Nederland waar kantoorruimten worden verhuurd en drie in België.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels