nieuws

Tweede Amsterdamse kantoor Pharos advocaten

Transacties

Pharos advocaten heeft op 1 september een tweede vestiging in Amsterdam geopend. Het nieuwe kantoor ligt aan Nieuwezijds Voorburgwal 104-108.

Tweede Amsterdamse kantoor Pharos advocaten
Nieuwezijds Voorburgwal 104-108

Dat bericht de vastgoed- en ondernemingsrechtspecialist. Het groeiend aantal (inter)nationale cliënten en de daarmee gepaard gaande ontwikkeling van de praktijk is daarvoor de belangrijkste reden. Pharos advocaten is twaalf jaar geleden opgericht in Bussum.

Arjen de Bruijn, advocaat-partner licht toe: ‘Veel van onze cliënten zijn in en rond Amsterdam gevestigd. Wij verwachten dat dit zal gaan toenemen vanwege de aantrekkelijkheid en dynamiek van Amsterdam als vestigingsplaats voor (inter)nationale bedrijven. Met deze tweede vestiging in het hartje van Amsterdam kunnen we ook die cliënten nog beter van dienst zijn. Onze hoofdvestiging blijft overigens in Bussum.’

Het team van Pharos advocaten werkte eerder in Nederland succesvol aan projecten als de transformatie van het voormalig Volkskrantgebouw tot Volkshotel in Amsterdam, Hoog Catharijne in Utrecht en  Bataviastad in Lelystad.

Reageer op dit artikel