nieuws

Triumph opent winkel in Kalverstraat

Transacties

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Triumph voor een langjarige huurovereenkomst aan Kalverstraat 43 in Amsterdam. Triumph huurt 330 m2 winkelruimte verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen.

Triumph opent winkel in Kalverstraat
Triumph naar Kalverstraat

Triumph is een lingeriemerk gericht op de moderne vrouw. Het bedrijf is internationaal actief in 120 landen. In Nederland is lingerie van Triumph verkrijgbaar bij meer dan 1.000 verkooppunten, waaronder eigen winkels en grote lingerie-ketens. Het huurcontract is per 1 augustus ingegaan.

Na een korte inbouwperiode zal de nieuwe winkel aan de Kalverstraat haar deuren openen. Onlangs heeft Kroonenberg Groep Kalverstraat 43 volledig verbouwd, waarbij onder andere een nieuwe glazen pui is geplaatst en een vide op de eerste verdieping is gecreëerd om meer daglicht binnen te laten. Kroonenberg Groep werd bij deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte. Triumph werd geadviseerd door City Real Estate.

Reageer op dit artikel