nieuws

Smith & Associates naar Alpha Tower Zuidoost

Transacties

Verhuurder BGV VI Holland 3 heeft voor ongeveer 3.600 m2 nieuwe huurovereenkomsten en huurverlengingen gesloten in de Alpha Tower in Amsterdam Zuidoost.

Smith & Associates naar Alpha Tower Zuidoost
Alpha Tower aan Entree 33 in Amsterdam

Het kantoorgebouw aan Entree 33 naast de Amsterdam Arena heeft een oppervlakte van 19.800 m2. Huurder UBMi heeft de huurovereenkomst van 1.440 m2 kantoorruimte op de dertiende en vijftiende verdieping langjarig verlengd. Huurder Ystrategists huurt momenteel 365 m2 kantoorruimte op de dertiende verdieping en breiden uit met 565 m2 op de veertiende verdieping.

In 2018 zal Ystrategists intern verhuizen naar twee aaneengesloten verdiepingen op de zevende en achtste verdieping met in totaal 1.450 m2 kantoorruimte. Smith & Associates heeft tot slot getekend als nieuwe huurder in de Alpha Tower. Dit bedrijf zal 630 m2 huren op de tweeëntwintigste verdieping van het kantoorgebouw. In Alpha Tower is na deze transacties nog 2.000 m2 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

Savills adviseerde verhuurder BGV VI Holland 3 bij de huurverlenging en verhuur. Cushman & Wakefield trad op als adviseur voor UBMi en Rockstone trad op voor Ystrategists. Smith & Associates kreeg advies van Ideal Consult.

Reageer op dit artikel