nieuws

ScaleHub huurt 1.650 m2 kantoorruimte Amsterdam

Transacties

ScaleHub huurt 1.650 m2 kantoorruimte Amsterdam
Entree-II aan De Entree 230-260 in Amsterdam Zuidoost

LRC Group Netherlands is met ScaleHub een langjarige huurovereenkomst van 1.650 m2 kantoorruimte overeengekomen in kantoorgebouw De Entree II aan De Entree 230-260 in Amsterdam Zuidoost.

ScaleHub is opgericht in 2014 en draait komend jaar een omzet van 1 miljoen euro op jaarbasis. De nieuwkomer in de vastgoedmarkt begon met een co-working space voor start-ups aan de Overtoom. Het bedrijf focust nu op scale-ups, bedrijven met vier tot vijftien medewerkers, die op zoek zijn naar no-nonsense kantoorruimte.

Flexas.nl begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder LRC Group Netherlands. Het property management van De Entree II wordt uitgevoerd door BNP Paribas Real Estate. LRC Group beheert zo’n 400 objecten met een belegd vermogen van 4 miljard euro, waarvan een vijfde in Nederland.

Reageer op dit artikel