nieuws

Parfois breidt winkelbestand uit

Transacties

Parfois heeft een langdurige huurovereenkomst getekend bij Unibail-Rodamco voor het pand aan Binnenhof 19 in Amstelveen. Het Portugese accessoiremerk wil nog vijftien winkels op toplocaties.

Parfois breidt winkelbestand uit
Parfois-winkel in Utrecht

Parfois huurt een winkelruimte van 176 m2, waarvan 112 m2 op de begane grond en 64 m2 op de eerste verdieping. De winkel in Amstelveen wordt de vijfde winkel van het merk. De andere winkels bevinden zich in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam  en sinds kort ook in Den Haag.

Parfois verkoopt zijn modeaccessoires inmiddels in meer dan 700 vestigingen, verspreid over 55 landen. Parfois-partner Parfection heeft als doel binnen twee jaar twintig winkels op toplocaties in de meest aantrekkelijke winkelsteden van Nederland te openen. Vastgoedadviseur Vastgoed InterVisie bemiddelde in deze transactie namens Parfection.

Reageer op dit artikel