nieuws

Nieuwe huurcontracten Mall of the Netherlands

Transacties

Eigenaar Unibail-Rodamco heeft veel nieuwe huurcontracten getekend voor Fresh!, de versmarkt van Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Nieuwe huurcontracten Mall of the Netherlands

Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands dat wordt opgeleverd. De verwachte opening staat gepland voor 29 maart 2018. De nieuwe huurcontracten zijn afgesloten met onder andere de volgende winkels: Ibericus, specialist in Spaanse ham & chorizo met winkels in Amsterdam en Rotterdam; ijssalon Luciano;  notenspecialist De Nootzaak van Genieten; Spices of Marrakech; Vitaminstore;  Vishandel Henk Kraan zal een winkel van maar liefst 160 m2 openen; en Wah Nam Hong Asian Market: de specialist in de Aziatische keuken met een nieuw belevenisconcept in een winkel van 700 m2.

De verswinkels die nu al in het winkelcentrum Leidsenhage gevestigd zijn, krijgen een upgrade. Zo zal Groenteman Middendorp verhuizen naar een volledig nieuwe winkel, Slagerij Christiaanse zal de winkel gaan uitbreiden en Bakker van Maanen, Kaas & Zo en Kippie blijven in Fresh! aanwezig. Indonesisch specialist Toko Bali zal verplaatsen naar Fresh! Met dit complete winkelaanbod speelt de vastgoedeigenaar in op een totaalaanbod gespecialiseerd in voedsel en versproducten.

Fresh! is de versmarkt binnen Mall of the Netherlands met 4.000 gratis parkeerplaatsen (cruciaal voor het succes van verswinkels). Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verder gaan als Mall of the Netherlands en wordt met 117.000 m2 het grootste winkelcentrum van Nederland. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

Reageer op dit artikel