nieuws

Nelissen Ingenieursbureau naar Larixplein Eindhoven

Transacties

Nelissen Ingenieursbureau heeft 1.315 m2 kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen gehuurd in een kantoorgebouw aan Larixplein 7 in Eindhoven.

Nelissen Ingenieursbureau naar Larixplein Eindhoven
Larixplein 7 in Eindhoven

Nelissen heeft voor dit gebouw gekozen vanwege de beschikbaarheid van de benodigde vierkante meters op één bouwlaag. Ook biedt het gebouw mogelijkheden voor verduurzaming, een belangrijke expertise van het bedrijf. Verhuurder NSI onderschrijft dit voornemen en zal samen met huurder hiertoe de nodige investeringen doen. Op het dak zijn al zonnepanelen aangebracht.

Nelissen Ingenieursbureau geeft integraal advies over installatietechniek, bouwfysica en duurzaamheid. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars adviseerde Nelissen Ingenieursbureau bij zijn herhuisvestingsvraagstuk en bracht de transactie tot stand. Colliers International stond de verhuurder bij.

Reageer op dit artikel