nieuws

Megawinkel Sportsworld in winkelcentrum Purmerend

Transacties

Wereldhave heeft een overeenkomst gesloten met Sportsworld voor een compleet nieuwe winkel van 3.000 m2 in winkelcentrum Eggert in Purmerend.

Megawinkel Sportsworld in winkelcentrum Purmerend
Eggertplein in Winkelcentrum Eggert in Purmerend

De nieuwe winkel wordt ontwikkeld op de eerste etage tussen het Eggertplein en de parkeergarage. De opening van Sportsworld Purmerend zal naar verwachting plaatsvinden in november 2017. Wereldhave is blij met Sportsworld als toevoeging op het winkelaanbod. De formule versterkt op eigen wijze het aandeel sport en mode in de branchemix van het winkelcentrum en sluit naadloos aan op de behoeften van de doelgroepen.

Met de ondertekening van de overeenkomst met Sportsworld brengt Wereldhave de bezettingsgraad van winkelcentrum Eggert op hoog niveau. De begane grond is volledig verhuurd, na deze transactie zijn enkel op de eerste etage nog een beperkt aantal winkelruimtes beschikbaar. Sportsworld verkoopt al twintig jaar producten op het gebied van sport, fashion, camping en outdoor. De formule heeft vijf megastores in Nederland.

Reageer op dit artikel