nieuws

Jefferies naar WTC Zuidas

Transacties

De Amerikaanse zakenbank Jefferies opent een kantoor in World Trade Centre Amsterdam, meldt het bedrijf in een persbericht op de eigen website.

Jefferies naar WTC Zuidas
WTC Amsterdam

Vanuit het CBRE GI-kantoor aan Zuidplein 36 op de Zuidas zal het bedrijf zijn grote zakelijke klanten, waaronder bedrijven en pensioenfondsen, in de Benelux bedienen. De Nederlander Kasper van Griensven gaat het team leiden. Hij werkte hiervoor bij Deutsche Bank over, ook als hoofd van het Benelux-team.

De zakenbank ziet het kantoor als een volgende stap in de uitbreiding van de Europese activiteiten. Dit is zijn achtste kantoor, na onderdelen in Londen, Frankfurt, Parijs, Milaan, Stockholm, Zürich en Dubai. Hoeveel Jefferies huurt, is niet bekend.  CBRE Global Investors kon vrijdag 15 september nog geen toelichting geven op de berichtgeving.

Reageer op dit artikel