nieuws

Nieuwe winkel Esprit naar Hilvertshof

Transacties

Nieuwe winkel Esprit naar Hilvertshof
Esprit-winkel in winkelcentrum Hilvertshof Hilversum

Esprit opent een nieuwe winkel in winkelcentrum Hilvertshof op 28 september. Het gaat om de eerste nieuwe ‘retailwinkel’ van Esprit in Nederland sinds 2014, aldus de modeformule.

De winkel van 340 m2 komt aan Groest 86-5. De winkel zal officieel geopend worden op zaterdag 30 september om 12.00 uur met een optreden van Maan, de winnares van The Voice of Holland van afgelopen jaar. De eerste 50 klanten zullen een giftcard ter waarde van 50 euro ontvangen na het optreden.

Het nieuwe concept bestaat uit discrete designelementen die een open en lichte, en daardoor overzichtelijke ruimte creëren. Dit zorgt ervoor dat de producten in het middelpunt van de aandacht staan. De winkel is duidelijk georganiseerd en er is gebruik gemaakt van materialen als licht eikenhout, baksteen, en voornamelijk natuurlijke materialen in de vorm van beton en sisal. Eigenaar Kroonenberg Groep heeft in juni nog de herontwikkeling afgerond van winkelcentrum Hilvertshof.

Reageer op dit artikel