nieuws

Backwerk en Pearle naar winkelpassage Dordrecht

Transacties

Backwerk en Pearle naar winkelpassage Dordrecht
Drievriendenhof Dordrecht

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar opdrachtgevers twee winkels in Drievriendenhof in Dordrecht verhuurd aan Backwerk en Pearle Opticiens.

Backwerk huurt per 1 september 2017 de winkelruimte aan Drievriendenhof 25-26. De keten – die inmiddels 17 winkels heeft geopend in ons land – huurt 150 m2 op de begane grond. De huurder werd bij deze transactie geadviseerd door Engelvast Retail Property Advice.

Pearle Opticiens heeft per 1 september een langjarig huurcontract afgesloten voor 235 m2 winkelruimte aan Statenplein 37A in Dordrecht. De opticienketen werd hierbij geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs. Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd tijdens beide transacties geadviseerd door CBRE.

Drievriendenhof is een overdekte winkelpassage in de binnenstad van Dordrecht, op loopafstand van het Dordrechts Museum en Cinema The Movies. Het winkelaanbod is divers; onder meer Primark, Douglas, Rituals, Aktie Sport en New Yorker zijn hier gevestigd.

Reageer op dit artikel