nieuws

Amsterdam School of Real Estate verlengt huur Amsterdam

Transacties

Stichting Amsterdam School of Real Estate (ASRE) is met verhuurder RREEF Investment een langjarige huurverlenging overeengekomen voor haar kantoorruimte in Amsterdam.

Amsterdam School of Real Estate verlengt huur Amsterdam
Pakhuys Azië aan Jollemanhof 5-7 Amsterdam

CBRE trad op als adviseur van ASRE bij de verlenging van het huurcontract voor 1.500 m2 in Pakhuys Azië aan Jollemanhof 5-7. Tien parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage maken ook deel uit van de overeenkomst. Rubens Capital is namens de eigenaar betrokken als asset manager. De eigenaar is RREEF Investment, een beleggingsfonds van Deutsche Asset Management, op zijn beurt onderdeel van Deutsche Bank.

Amsterdam School of Real Estate is een vastgoedonderzoeksinstituut met zijn netwerk van hoogleraren, docenten uit de praktijk en van de universiteit, research fellows, alumni en studenten. ASRE beschikt over de grootste vastgoedbibliotheek van Europa en is een centrum van kennis en kunde dat al meer dan 25 jaar vooroploopt in de sector. Het kantoor aan het IJ fungeert als een ontmoetingsplek waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen.

Pakhuys Azië bestaat uit 7.600 m2 kantoorruimte verdeeld over zeven verdiepingen. Het ligt op de Zuidelijke IJ-oever waar de afgelopen jaren een aantrekkelijk nieuw stadscentrum is ontstaan door een mix van woningen, kantoren en horeca, en de aanwezigheid van zowel historische pakhuizen als moderne architectuur. Het gebouw maakt deel uit van het compartiment Pakhuysen, waarvan Pakhuys Afrika en Pakhuys de Zwijger ook onderdeel zijn.

Reageer op dit artikel