nieuws

ABN Amro verlengt kantoorhuur Amersfoort

Transacties

Tasman Properties CV heeft de huurovereenkomst met zittend huurder ABN Amro Bank voor het pand Sagitta aan Computerweg 8 in Amersfoort langjarig verlengd.

ABN Amro verlengt kantoorhuur Amersfoort
pand Sagitta aan Computerweg 8 in Amersfoort

De totale huurovereenkomst omvat 7.746 m2 kantoorruimte en 309 parkeerplaatsen. ABN Amro is sinds 2011 op deze locatie gehuisvest. Door gunstige ligging op bedrijventerrein De Hoef en de perfecte bereikbaarheid met zowel OV als auto heeft ABN Amro besloten twee locaties samen te voegen op deze locatie.

Het gebouw zal van binnen en van buiten worden geupgrade en aan worden gepast aan de wensen van ABN, de enige huurder van het kantoor. BNP Paribas Real Estate treedt op als asset manager namens verhuurder Tasman Properties CV en behartigde diens belangen bij het tot stand komen van deze overeenkomst.

Reageer op dit artikel