nieuws

Wereldhave verwelkomt Big Bazar in Etten-Leur

Transacties

Woensdag 23 augustus opende Big Bazar op feestelijke wijze zijn deuren in winkelcentrum Etten-Leur. De winkel is veel ruimer opgezet dan de oude Big Bazar-vestiging die sinds 2012 in Etten-Leur was gevestigd.

Wereldhave verwelkomt Big Bazar in Etten-Leur

Big Bazar is een discountketen met ruim 1.300 medewerkers en circa 130 winkels, gevestigd in Nederland en België. Klanten kunnen bij Big Bazar voordelig winkelen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment. De discounter werd in 2007 opgericht en is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. Big Bazar is onderdeel van de Nederlandse retailer Blokker Holding.

Winkelcentrum Etten-Leur, eigendom van Wereldhave, is het overdekte winkelgebied in het centrum van Etten-Leur en bestaat uit ruim 70 winkels en horecagelegenheden. Een deel van de winkels bevindt zich aan de buitengalerij.

Reageer op dit artikel