nieuws

Vijfde vestiging Dunkin’ Donuts in Nederland

Transacties

Dunkin´ Donuts heeft een vestiging geopend in de binnenstad van Amsterdam. De nieuwe zaak is gehuisvest aan Warmoesstraat 167 en heeft een oppervlakte van 180 m2 op de begane grond en 25 m2 opslagruimte in de kelder.

Vijfde vestiging Dunkin’ Donuts in Nederland
Dunkin' Donuts Warmoesstraat

Voor Dunkin’ Donuts is dit de vijfde vestiging in Nederland.

Dunkin’ Donuts is één van de grootste merken ter wereld op het gebied van koffie en zoetwaren. In maart van dit jaar opende de eerste vestiging in Nederland aan de Nieuwendijk. Dunkin’ Donuts heeft op dit moment meer dan 12.000 vestigingen in 45 landen. In Europa heeft het bedrijf ruim 240 vestigingen.

Cushman & Wakefield adviseerde de eigenaar, een institutionele belegger, bij de verhuur van deze winkel. Cushman & Wakefield was ook betrokken bij het verhuurgereed maken van de unit. Dunkin’ Donuts is in deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte.

Reageer op dit artikel