nieuws

Summa College huurt Green Building in Eindhoven

Transacties

Het Summa College heeft het complex Green Building gehuurd op de hoek van Marathonloop en Furkapas in Eindhoven.

Summa College huurt Green Building in Eindhoven
Furkapas 1 Eindhoven

Het complex omvat een kantoorgebouw van 2.530 m2 met een aansluitend bedrijfsgedeelte van 1.365 m2. Het gebouw werd in 2009 gerealiseerd in opdracht van Imtech. Na het faillissement van de technisch dienstverlener kwam het pand leeg te staan. Het gebouw heeft het certificaat Breeam Very Good. Het Summa College brengt er enkele opleidingen onder die nu nog worden verzorgd aan de Frederiklaan.

Summa College werd bij de aanhuur geadviseerd door Cresa. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars bracht in collegiale opdracht met Cushman & Wakefield de transactie tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel